Daftar Ahli

Cara daftar ahli Shaklee dengan cara paling mudah dan ringkas

Shaklee sudah menjadi satu fenomena di Malaysia. Semakin ramai rakyat Malaysia yang semakin menyedari kepentingan supplement dalam kehidupan seharian. Sekiranya anda pengguna tegar Shaklee tapi masih belum daftar ahli Shaklee, daftarkan keahlian anda sekarang. Daftarkan keahlian anda dan jadilah sebahagian daripada keluarga Shaklee.

Kelebihan menjadi ahli Shaklee

  1. Dapat membeli ke semua produk Shaklee pada harga ahli. Harga ahli adalah 20-25% lebih murah berbanding harga pasaran.
  2. Dapat point untuk setiap pembelian. Sekiranya point melebihi 150, anda akan dapat cash rebate/bonus daripada Shaklee. Cash rebate atau bonus ini bergantung kepada jumlah point yang dikumpul. Cash reabate ni di antara 5-21% berdasarkan point yang terkumpul. Banyak sangat dapat bonus kalau dapat 21%.

Terdapat 2 cara untuk daftar ahli Shaklee

  1. Membayar yuran keahlian Rm 80 untuk seumur hidup. Keahlian ini tidak akan tamat walaupun tiada pembelian dibuat. Tiada pembelian minima diperlukan untuk mengekalkan status keahlian.
  2. Mendapatkan keahlian PERCUMA dengan membeli apa-apa produk Shaklee dengan jumlah point sebanyak 200. Nilai ini bersamaan dengan nilai RM 660 untuk Semenanjung Malaysia, RM 850 untuk Sabah/Sarawak. Cara ini sangat beruntung kerana anda mempunyai produk untuk kegunaan sendiri ataupun untuk dijual. Jimat RM80.

Peluang Menjana Pendapatan Sampingan Dengan Shaklee

Tahukah anda, anda berpeluang menjana pendapatan sampingan dari rumah dengan 2,3,4 atau 5 angka sebulan dengan Shaklee? Saya pernah berkongsi tentang cara memulakan perniagaan Shaklee secara online atau offline di dalam artikel ini –> Cara Memulakan Perniagaan Shaklee.

Sudah ramai mereka yang bekerja sepenuh masa dan surirumah sepenuh masa yang berjaya menjana pendapatan dengan Shaklee. Jangan ketinggalan menjadi salah seorang daripadanya. Daftarlah sebagai pengedar Shaklee yang sah sekarang.

Saya juga pernah berkongsi kelebihan mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan kumpulan kami di dalam artikel ini –> Jadi Ahli Shaklee Bersama Group Ireach

cara jadi ahli shakleeSekiranya anda berminat untuk memulakan perniagaan Shaklee dengan kumpulan yang hebat ini? Hubungi saya sekarang dengan mana-mana cara di bawah:

  1. Call / SMS / WhatsApp: 019-454 8200
  2. Email: info.vitamin2u@gmail.com
  3. Facebook Personal: www.facebook.com/messages/suhaida.suaid
  4. Fanpage Page: www.facebook.com/messages/personamedina
  5. Isi form di bawah sekiranya anda berminat untuk daftar sebagai ahli Shaklee ataupun sekiranya anda mempunyai apa-apa soalan berkaitan keahlian Shaklee

Nak daftar sendiri keahlian pon boleh jugak tau. Masuk je website Shaklee Malaysia.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge