Promosi Shaklee Collagen Powder

Untuk bulan Diesember 2012, Shaklee telah memilih kolagen untuk produk Beli 6 Percuma 1. Hal ini selaras dengan kemahuan wanita yang ingin kekal cantik dan menawan. Seantero Malaysia gilakan kolagen sekarang ini. Wanita mana yang tidak tahu fungsi kolagen. Bila ditanya kenapa ambil kolagen? Jawapan yang paling popular adalah untuk menegangkan kulit. Ya.. Itulah jawapan yang paling popular sekarang. Kolagen menjadi satu fenomena. Namun, tahukah anda bahawa kolagen mempunyai banyak faedah yang lain juga.

Jimat! Sangat menjimatkan! Kongsi bersama dengan rakan-rakan untuk mendapat tawaran promosi ini. Sah sehingga 31 DISEMBER 2012.

Jimat! Sangat menjimatkan! Kongsi bersama dengan rakan-rakan untuk mendapat tawaran promosi ini. Sah sehingga 31 DISEMBER 2012.

Antara faedah mengambil kolagen:

  1. Melembapkan kulit
  2. Mengembalikan keanjalan kulit
  3. Meningkatkan kelicinan kulit
  4. Menggalakkan kuku yang kuat dan rambut yang tebal
  5. Mengurangkan pigmentasi, jeragat dan meratakan warna kulit
  6. Menyokong kesihatan sesendi dan menguatkan tulang

Tawaran promosi ini akan ditutup pada 31 Disember 2012. Anda hanya mempunyai lebih kurang 16 hari sahaja lagi untuk merebut peluang keemasan ini. Anda boleh kongsi bersama rakan-rakan untuk mendapatkan promosi ini. Minggu depan gaji dah masuk kan. Pastikan Shaklee Collagen Powder berada dalam senarai wishlist anda!

Berminat? Hubungi saya di talian ini SMS/WhatsApp: 019 4548200 (SUE).

Sekiranya anda tinggal berdekatan dengan cawangan Shaklee, anda boleh menggunakan ID Shaklee saya untuk membeli produk ini.

Ada berita baik lagi. Nak tahu? SMS/WhatsApp saya sekarang dan katakan “Saya berminat untuk membeli Shaklee Collagen Powder!”

ID Shaklee: 906552

*Sekiranya anda membeli apa-apa produk di cawangan Shaklee menggunakan ID saya, beritahu ya. Kerana ada sedikit cenderahati sebagai penghargaan untuk anda.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge