Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee Bersama Wanita Terhebat

Sudah ramai yang terburu-buru membuat keputusan untuk menjadi ahli Shaklee tetapi menyesal di kemudian hari kerana mendapat upline atau leader yang salah. Pemilihan leader yang betul adalah penting kerana leader tersebutlah yang akan membantu memberi tunjuk ajar dan panduan untuk menjalankan bisnes Shaklee dengan berjaya. Pada awal penglibatan saya sebagai ahli Shaklee, ia hanyalah sekadar untuk belajar selok belok perniagaan untuk menguruskan bisnes online saya DI SINI. Namun begitu setelah menyertai Group FB dan Blog kumpulan ini, saya mendapati perniagaan Shaklee mempunyai auranya tersendiri. Ahli Shaklee di dalam kumpulan ini sangat bermotivasi, positif dan menyokong antara satu sama lain.

Alhamdulillah. Allah juga mempertemukan saya dengan leader yang sangat supportive dan knowledgable. Kami juga mempunyai FB Group Rahsia di samping Blog Rahsia untuk kami bertukar-tukar maklumat dan pendapat di samping belajar selok belok bisnes Shaklee. Saya sangat teruja kerana banyak perkara baru yang saya belajar tentang bisnes setelah menjadi ahli Shaklee.

Kelebihan lain yang sangat membuatkan saya rasa tidak menyesal langsung menjadi ahli Shaklee ini kerana konsep perniagaan dan pemasaran yang ditekankan dapat digunakan juga untuk bisnes-bisnes lain. Tidak terhad kepada Shaklee sahaja! Bukankah ianya sangat menguntungkan? Persona Glitters-bisnes online pertama saya juga semakin berkembang dengan positif sejak menggunakan teknik-teknik yang dipelajari setelah menjadi ahli Shaklee!

Alhamdulillah. Saya sangat yakin sekarang saya berada di landasan yang betul di dalam perniagaan saya. Satu perkara yang penting yang saya pelajari, kita harus memilih MENTOR yang betul untuk berjaya di dalam perniagaan. Jangan tunggu lagi untuk menyertai saya dan rakan-rakan yang lain untuk merebut peluang menjana pendapatan sampingan dengan Shaklee.

Sekiranya ada di antara anda yang berminat untuk menyertai kumpulan ini, jangan segan silu untuk SMS/WhatsApp saya di nombor ini: 0194548200

Atau jika anda berminat untuk bersembang-sembang tentang peluang menjana pendapatan bersama Shaklee anda boleh add saya di laman FACEBOOK INI. Rungkaikan sebarang soalan dan kemusykilan serta keraguan anda tentang peluang yang saya katakan ini. Jangan tunggu dan bertangguh lagi. Saya telah membazir 2 tahun kerana mencuba perniagaan online yang lain sebelum membuat keputusan untuk menjadi ahli Shaklee.

Berpeluang menjana pendapatan sampingan sehingga 5 angka!

Berpeluang menjana pendapatan sampingan sehingga 5 angka!

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge