Hilangkan Sakit Sendi Tanpa Ubat

Menjelang 28 November 2012 yang lalu, usia ayah saya akan menginjak ke 65 tahun. Alhamdulillah. Beliau masih sihat. Namun doktor menjangkakan ayah saya mempunyai masalah artritis. Artritis adalah masalah keradangan sendi di mana ayah saya sentiasa rasa sakit pada sendi-sendi di jarinya. Keadaan ini menyebabkan beliau sering mengambil ubat tahan sakit.

Saya sangat tertarik dengan produk keluaran Shaklee  yang satu ni iaitu Advanced Joint Health Tablet selepas membaca kandungannya. Ia bukan seperti pain killer biasa yang ada di pasaran. Ye lah. Bila sakit kita cari ubat. Namun kita lupa alam sekeliling memainkan peranan yang banyak untuk perubatan. Namun setelah membuat sedikit carian dan bacaan, ternyata ektrak Boswellia adalah alternatif yang popular di negara Barat untuk sakit sendi!

Advanced Joint Health Tablet Shaklee

Advanced Joint Health Tablet Shaklee

Kini, ayah saya tidak lagi bergantung kepada ubat tahan sakit seperti ibuprofen dan Pontan. Syukur Alhamdulillah. Kerana saya dipertemukan dengan produk ini. Ibu saya juga mengamalkan produk ini untuk sakit lututnya. Sakan dia berjalan-jalan dan melancong sana sini dengan adik saya.

Semoga ayah dan mak saya menikmati kehidupan yang lebih sihat di hari-hari tua mereka. Tiada sakit lutut dan tiada sakit sendi memudahkan pergerakan mereka untuk beribadat juga. 🙂

Saya adalah pengedar Shaklee yang sah. Hubungi saya sekarang untuk konsultasi percuma berkenaan produk yang sesuai untuk masalah sendi yang dialami.

Shaklee ID: 906552 (SUE)
Email: personaglitters@gmail.com
SMS/WhatsApp: 019-4548200
Lokasi COD : Changlun, Unimap PAuh, Arau, dan Simpang Empat Perlis

 

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge