Losyen Bayi Organik – Shakleebaby Soothing Lotion

Awareness mommies zaman sekarang untuk guna produk organik kepada baby semakin meningkat. Sebab tu lah Shaklee bawak masuk rangkaian produk Shakleebaby ke Malaysia. Salah satunya, losyen bayi organik- Shakleebaby Soothing Lotion.losyen bayi organik shaklee baby gentle washKandungan Losyen Bayi Organik – Shakleebaby Soothing Lotion

Semua rangkaian produk bayi Shaklee tak de bahan kimia merbahaya seperti Paraben, BPA (Biphenol-A), Sodium Lauril Sulphate (SLS), formaldehid, Phtalates atau pon pewarna atau pewangi tiruan.

shakleebaby soothing lotion

Antara kandungan losyen ni adalah:

  1. Chamomile
  2. Lavender
  3. Minyak Rosemary
  4. Minyak vanilla
  5. Minyak biji bunga matahari
  6. Minyak biji jojoba
  7. Shea butter organik

Bagusnya losyen ni, dapat memberikan kelembapan optimum kepada kulit bayi. Orang dewasa nak guna pon boleh. Sangat lembut losyen ni untuk kulit bayi. Tiada kesan alergik kepada bayi jadi sangat sesuai untuk bayi yang mempunyai kulit sensitif.

shaklee baby soothing lotion

Selain daripada Soothing Lotion ni, produk lain dalam rangkaian Shakleebaby ada 2 lagi.

  1. Gentle Wash – Mandian Bayi Organik
  2. Massage Oil – Minyak Urut Bayi Organik

Best kan?

Nak tau tentang produk ni dengan lebih lanjut?

Boleh contact Sue menggunakan mana-mana cara di bawah.

SMS/WHatsApp: 019-4548200

Email: info.vitamin2u@gmail.com

Facebook Personal: https://www.facebook.com/suhaida.suaid

Facebook Page: https://www.facebook.com/personamedina/

Istimewa untuk pelanggan saya, konsultasi dan follow up secara percuma diberikan untuk anda. Hubungi saya sekarang!

:-)  :-)  :-)

DISCLAIMER:

Semua artikel dan testimonial di dalam blog ini tidak boleh digunakan untuk tujuan mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Dapatkan nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu sebelum mengambil apa-apa supplement sekiranya anda mempunyai penyakit kronik.

The products and information found on vitamin2u.net are not intended to replace Medical advice. All Shaklee products are registered with Ministry of Health Malaysia. These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration & Ministry of Health. Individual results may vary.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge