Vitalea Shaklee – Apa yang anda perlu tau?

Vitalea Shaklee adalah sejenis multivitamin.

Produk ini dicipta untuk menyokong keperluan asas nutrisi dalam badan atau dengan kata lain dicipta untuk “to fill nutritional gap”. Yer la. Makanan zaman sekarang semakin kurang bernutrisi.

Vitalea Shaklee lengkap sangat. Mengandungi 28 jenis vitamin asas yang penting untuk fungsi badan yang sihat.

vitalea shaklee

Kandungan Vitalea Shaklee

Vitamin A (Beta Carotene)  1250iu
Vitamin A (Vit A acetate) 1250iu
Vitamin C 60mg
Vitamin D3 200iu
Vitamin E 30iu
Tiamine 0.75mg
 Riboflavine 0.85mg
 Niacine 10mg
Vitamin B6 1mg
Folic acid 200mcg
Vitamin B12 3mcg
Biotin 150mcg
Acid Pantotenik 5mg
Kalsium 225mg
Fosforus 175mg
Iodin 75mg
Magnesium 100mg
Zinc 7.5mg
Selenium 35mcg
Kuprum 1mg
Mangan 1mg
Kromium 60mcg
Molibdenum 37.5mcg
Nikel 7.5mcg
Tin 5mcg
Vanadium 10mcg
Boron 0.5mcg
Zat Besi 9mcg

KORANG TAU TAK?                                                                              

Pada tahun 1915, Dr Forrest C. Shaklee mencipta salah satu multivitamin pertama di Amerika Syarikat. Dari asas inilah terhasilnya Vitalea Shaklee. Dah lama kan.

Berminat nak beli Vitalea Shaklee?

Klik gambar BUY NOW ni untuk beli direct dari website Shaklee Malaysia.

Atau, korang boleh contact Sue menggunakan mana-mana cara di bawah untuk tanya tentang Vitalea atau pun untuk membuat pembelian.

Tau tak korang boleh jimat 20% dari harga di website Shaklee Malaysia. Nak tau macam mana nak dapat diskaun ni? Contact Sue sekarang.

SMS/WHatsApp: 019-4548200

Email: info.vitamin2u@gmail.com

Facebook Personal: https://www.facebook.com/suhaida.suaid

Facebook Page: https://www.facebook.com/personamedina/

Istimewa untuk pelanggan saya, konsultasi dan follow up secara percuma diberikan untuk anda. Hubungi saya sekarang!

:-)  :-)  :-)

 

DISCLAIMER:

Semua artikel dan testimonial di dalam blog ini tidak boleh digunakan untuk tujuan mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Dapatkan nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu sebelum mengambil apa-apa supplement sekiranya anda mempunyai penyakit kronik.

The products and information found on vitamin2u.net are not intended to replace Medical advice. All Shaklee products are registered with Ministry of Health Malaysia. These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration & Ministry of Health. Individual results may vary.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge