Cara Putihkan Muka Dengan Selamat Tanpa Bahan Kimia Bahaya

Ramai yang tercari-cari cara putihkan muka dengan selamat tanpa bahan kimia yang bahaya. Mana tak nye. Banyak sangat produk kat pasaran yang dimasukkan bahan-bahan kimia yang tak patut macam hydroquinone, tretinoin dan merkuri.

Bahan-bahan ni bahaya sangat tau. Tambah-tambah tretinoin tu. Boleh mengganggu perkembangan baby dalam kandungan bagi ibu mengandung. Serius. Ladies sekalian kalau mengandung tolong la cerewet sikit pilih produk skincare dan kosmetik. Pilih yang kita confirm produk tu selamat.

Sue suka sangat ni nak suggest kat semua ladies kat luar sana. Produk skincare yang terjamin selamat yang tak de bahan-bahan kimia yang pelik-pelik yang Sue cakap tadi. Ni haaa. Produk Nutriwhite keluaran Shaklee.

Antara produk Nutriwhite yang hot selling, pencuci muka dier. Oh my.. Jatuh cinta saat pertama kali guna. Iyerrr.. Masa first time guna tu dah rasa best giler. Malas nak cakap banyak. Meh tengok testimonial orang yang pernah guna Pencuci muka Nutriwhite ni.

Best kan? Rasa nak try tak?

Cara Putihkan Muka? Bagaimana Nutriwhite Membantu?

Macam Sue dah bagitau tadi, produk Nutriwhite tidak mengandungi hidrokuinon atau pon merkuri. Jadi, macam mana produk Nutriwhite dapat putihkan muka?

Produk Nutriwhite mengandungi 16 jenis tumbuhan yang mempunyai komponen yang dapat cerahkan muka. 16 tumbuhan tersebut adalah:

  • Bearberry
  • Soybean
  • Aloe
  • Beech Tree
  • Strawberry begonia
  • Mulberry
  • Rosemary
  • Peony
  • Scullcop
  • Arnica montana
  • Uncaria gambir
  • Kudzu
  • Linden
  • Marshmallow
  • Algae
  • Green algae

Pelik-pelik kan nama. Boleh google kalau nak tau macam mana rupa setiap tumbuhan tu. Formulasi produk Nutriwhite dicipta oleh saintis Shaklee Jepun. So, memang sesuai sangat dengan kulit orang Asia. Memang puas hati sangat guna Nutriwhite ni.

Berminat nak beli pencuci muka Nutriwhite?

Boleh klik link bawah ni untuk beli produk ni di website Official Shaklee Malaysia.

Pembelian di website Shaklee boleh menggunakan Debit Card atau pun Credit Card.

Atau korang boleh je contact Sue.

SMS/WHatsApp: 019-4548200

Email: info.vitamin2u@gmail.com

Facebook Personal: https://www.facebook.com/suhaida.suaid

Facebook Page: https://www.facebook.com/personamedina/

Istimewa untuk pelanggan saya, konsultasi dan follow up secara percuma diberikan untuk anda. Hubungi saya sekarang!

:-)  :-)  :-)

 

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge