Cara Putihkan Muka Dengan Selamat Tanpa Bahan Kimia Bahaya

Ramai yang tercari-cari cara putihkan muka dengan selamat tanpa bahan kimia yang bahaya. Mana tak nye. Banyak sangat produk kat pasaran yang dimasukkan bahan-bahan kimia yang tak patut macam hydroquinone, tretinoin dan merkuri. 

Bahan-bahan ni bahaya sangat tau. Tambah-tambah tretinoin tu. Boleh mengganggu perkembangan baby dalam kandungan bagi ibu mengandung. Serius. Ladies sekalian kalau mengandung tolong la cerewet sikit pilih produk skincare dan kosmetik. Pilih yang kita confirm produk tu selamat. 

Sue suka sangat ni nak suggest kat semua ladies kat luar sana. Produk skincare yang terjamin selamat yang tak de bahan-bahan kimia yang pelik-pelik yang Sue cakap tadi. Ni haaa.. Produk Nutriwhite keluaran Shaklee. 

Antara produk Nutriwhite yang hot selling, pencuci muka dier. Oh my.. Jatuh cinta saat pertama kali guna. Iyerrr.. Masa first time guna tu dah rasa best giler. Malas nak cakap banyak. Meh tengok testimonial orang yang pernah guna Pencuci muka Nutriwhite ni. 

Best kan? Rasa nak try tak? 

Meh contact Sue cepat-cepat. Whatsapp je Sue 019-4548200. Sue available sepanjang masa InsyaAllah. 

Tak payah pikir lama-lama. Raya dah nak dekat ni. Sempat lagi nak cun kan muka tu. Whatsapp Sue cepat-cepat tau. Again bagi number phone 019-4548200 

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge