Pencuci muka terbaik untuk kulit berjerawat

Dah laaaaama nak share benda ni.

Shirah (bukan nama sebenar. Heeee..) ada masalah muka berminyak dan berjerawat. Dah la kulit dia cerah. So nampak la muka tu merah-merah sebab jerawat. One day Shirah whatsApp saya nak beli Nutriwhite. Bsgusnya Shirah ni, sebelum beli apa-apa produk Shaklee dari saya dia memang dah study habis-habisan la pasal produk tu. Memang dia buat good choice la pilih pencuci muka terbaik untuk kulit muka berjerawat.

Kisah Shirah.

Shirah ni student universiti. Bakal doktor. Saya pernah cerita pasal dia sebelum ni. Dia yang bermula sebagai customer set kurus Shaklee yang berjaya turun 10kg dalam masa sebulan. Dia memang betul-betul follow nasihat saya tentang pemakanan dan cara makan Set kurus Shaklee.

Saya sendiri terkejut dengan result penurunan berat badan dia. Wowww sangat okay. Lepas sembang-sembang kat WhatsApp macam mana dia boleh capai macam tu sekali, satu benda yang saya perasan, dia tersangat la BERDISIPLIN dan KONSISTEN.

So, memang tak pelik la awesome sangat penurunan berat badan dia.

Dah kurus, then nak cantikkan kulit pulak.

Shirah kemudiannya membeli set kecantikan kulit Shaklee dengan saya. Lepas tu, dia beli pulak skincare Nutriwhite. Ya, Shaklee bukan sahaja ada produk suppplement, tapi ada produk skincare jugak tau.

Testimonial tentang pencuci muka terbaik untuk kulit muka berjerawat

Excited tau baca apa yang dia tulis.
Boleh rasa betapa happy nya dia dengan Nutriwhite.

pencuci muka terbaik

pencuci-muka-untuk-kulit-berminyak

pencuci-muka-untuk-kulit-berjerawat

Ramai sangat pengguna Nutriwhite yang berpuas hati dengan Nutriwhite. Bukan saya je. Bukan shirah je. Boleh baca DI SINI untuk melihat testimonial pengguna Nutriwhite yang lain.

Dapat bonus bila beli set pencuci muka

Shirah ni brilliant tau.
Memang dia plan elok-elok setiap kali nak beli shaklee. Dia akan make sure setiap kali beli Shaklee, dia akan layak dapat bonus Shaklee. Padahal tak buat bisnes Shaklee pon. Untuk makan sendiri je.

Seingat saya 3 kali dah kot tahun ni dia dapat bonus dari Shaklee walaupon guna Shaklee untuk makan sendiri je. Bukan buat biz pon.

Nak tau macam mana Shirah boleh dapat bonus Shaklee walaupon tak buat bisnes?
Meh hubungi saya sekarang melalui nombor phone di bawah.

Kalau nak tau dengan lebih lanjut tentang Nutriwhite, hubungi saya sekarang.

Ramai sangat pengguna Nutriwhite yang sangat berpuas hati dengan Nutriwhite ni. Berbaloi sangat beli. Lagi pulak, bahan-bahan yang digunakan di dalam produk Nutriwhite adalah bahan-bahan tumbuhan. Semulajadi gitu. Boleh baca kat artikel ni untuk mengetahui kandungan di dalam Nutriwhite Shaklee (KLIK SINI)

Meh contact saya sekarang.

Hubungi saya dengan mana-mana cara di bawah ini.

SMS/WHatsApp: 019-4548200

Email: info.vitamin2u@gmail.com

Facebook Personal: https://www.facebook.com/suhaida.suaid

Facebook Page: https://www.facebook.com/personamedina/

Istimewa untuk pelanggan saya, konsultasi dan follow up secara percuma diberikan untuk anda. Hubungi saya sekarang!

:-)  :-)  :-)

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge