Customer Vivix dari Singapura yang Awesome!

#ALkisah bulan lepas tentang customer Vivix dari Singapura.

Saya dihubungi seorang customer yang mempunyai masalah tinnitus. Menurutnya, doktor mengatakan masalah penyakit dia dah tak boleh disembuhkan. Tiada ubat yang diberikan. Cuma supplement Vitamin B Complex yang diberikan.

Dan yang mengejutkan saya, encik ini tinggal di Singapura. Dia telah membaca 1 artikel tentang tinnitus di dalam blog ini. Kalau mengikut statistik dalam Google Analytics, blog ini memang pernah dilawati oleh orang dari luar negara. Saya assume, mereka adalah rakyat Malaysia yang tinggal di luar negara.

Berbalik kepada kisah encik tadi yang mempunyai masalah tinnitus. Masalah tinnitus adalah masalah telinga berdesing. Saya pernah menceritakan dengan lebih detail tentang masalah telinga berdesing ini di dalam ARTIKEL INI. KLIK SINI untuk membaca artikel tersebut.

ARTIKEL INI jugalah yang encik dari Singapura tu baca.

 

vivix-ke-singapura

Kami berhubung melalui WhatsApp

Ini adalah pengalaman pertama saya mengepos barang ke luar negara. Tak susah pon. Cuma perlu pergi ke pejabat pos, dan bagitau kita nak hantar barang ke luar negara.

vivix-dibungkus-ke-singapura

Proses pembungkusan barang. Banyak layer kotak digunakan supaya barang sampai dengan selamat.

Jika pos ke Singapura, biasanya mengambil masa 5 hari bekerja.

 

vivix-sampai-di-singapura

Bagus uncle ni. Terus bagitau saya barang dah sampai.

ALhamdulillah, barang dah sampai dengan selamat. Memang selamat pos barang menggunakan perkhidmatan pos Malaysia. Rate postage pon affordable.

 

vivix-selamat-sampai-di-singapura

 

Kepada semua customer di Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak dan jugak bakal customer yang ada di luar negara, boleh hubungi saya sekiranya ingin membeli Shaklee.

Hubungi saya dengan mana-mana cara di bawah ini.

SMS/WHatsApp: 019-4548200

Email: info.vitamin2u@gmail.com

Facebook Personal: https://www.facebook.com/suhaida.suaid

Facebook Page: https://www.facebook.com/personamedina/

Istimewa untuk pelanggan saya, konsultasi dan follow up secara percuma diberikan untuk anda. Hubungi saya sekarang!

:-)  :-)  :-)

Anda juga boleh membeli Shaklee secara online di website Shaklee Malaysia.

Klik ikon eSell di bawah ini untuk membeli produk Shaklee.

Beli produk Shaklee dan dapatkan consultation secara percuma dari saya.

pengedar-shaklee

 

 

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge