Kelas Blog dan FB ADS Yang Gila Best

Saya start blogging pada penghujung 2009. Masa tu menggunakan Blogspot. Masa tu blogging untuk suka-suka je. Cerita pasal anak. Cerita pasal kerja. Secara keseluruhannya blog tersebut menceritakan tentang kehidupan saya bersama family.

Sehinggalah pada tahun 2013, saya memulakan blog ini bagi tujuan berbisnes. Dah tak guna blogspot. Saya memberanikan diri untuk mencuba wordpress pulak. First time guna domain sendiri. Alhamdulillah. Jatuh hati betul dengan WordPress. Tak pandang dah blogspot. Dan yang paling penting, domain sendiri. Dot net. Bukan lagi dot blogspot dot dom.

Saya tak pernah menghadiri mana-mana kelas formal berkaitan blog. Semua benda saya godek sendiri. Cari kat google. Tengok kat Youtube. Rupa-rupanya, tak susah sangat pon buat blog ni.

Penghujung tahun lalu, pertama kali saya menghadiri kelas blog secara formal. Setelah dekat 2 tahun blog ni lahir, baru berpeluang nak pegi kelas. Ya Allah.. Banyak sangat ilmu baru yang saya belajar terutama ilmu dari segi penulisan blog. Copywriting gitewww. Heee..

Alhamdulillah. Dengan ilmu dan sedikit pengetahuan yang Allah kurniakan ini, saya berharap sangat semua ahli dalam group bisnes saya mendapat manfaat darinya. Aminnn..

Kalau ada yang dah lama berhasrat nak start bisnes melalui blog, buat je. Kalau saya boleh, korang pun boleh. Kalau nak buat blog untuk suka-suka pun, just do it. Seronok tau dapat ramai kawan melalui dunia blogging ni.

Kalau ada yang berhasrat nak menambah pendapatan macam saya melalui blog, korang boleh SMS/WhatsApp saya

019-454 8200 (SUE)

Inilah kelas blog dan FB Ads yang saya hadiri hari tu. Puas hati sangat.

iReach Event: ASB Mega 2.0 Highlight from iReach HD on Vimeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge