Cara Hilangkan Parut Demam Campak Dengan Cepat

Saya kena demam campak masa Darjah 2 kalau tak silap. Tak ingat sangat sakit dier macam mana masa tu. Tapi memang ingat mak sapu calamine lotion dan ada guna daun semambu jugak. Alhamdulillah. Tak de parut yang ditinggalkan walaupun tangan ni selalu je garu-garu sana sini masa tu.

Benda yang paling akan buat kita rasa down sangat adalah parut demam campak yang berbekas di muka. Sedih kan tengok muka berlubang-lubang sebab parut demam campak ni. Orang laki mungkin tak kisah sangat. Tapi kalau berparut terjadi kat orang perempuan tau aje la macam mana. Berhabis try macam-macam produk untuk cantikkan kulit.

Sesetengah orang akan apply make up untuk lindung parut demam campak. Kalau pakai foundation tebal-tebal tak mustahil boleh tutup parut tu. Tapi, bagaimana pulak kalau orang tu jenis tak make up? Jangan risau. Ada je cara nak hilangkan parut demam campak tu.

Cara yang paling cepat untuk menghilangkan parut chicken pox adalah dengan mengambil supplement.

Supplement Untuk Hilangkan Parut Demam Campak

1) ESP (Energizing Soy Protein)

ESP adalah minuman protein berasaskan soya. Protein penting untuk membina sel-sel baru yang rosak. Bila sel-sel baru yang sihat dibina, parut akan semakin pulih dan pudar.

2) Vitamin C 500mg SR

Vitamin C penting untuk pembentukan kolagen di dalam badan. Jadi, tanpa vitamin C, kolagen tidak dapat dihasilkam dengan baik bagi memulihkan parut campak.

3) Vitamin E

Vitamin E dapat menghilangkan parut tau. Parut hilang, kulit pun bertambah cantik.

Seperti Vitamin C, Vitamin E juga adalah antioksidan yang bagus. Antioksidan penting bagi melindungi kulit daripada rosak akibat radikal bebas. Selain itu, Vitamin E dapat memelihara kolagen di dalam kulit. Vitamin E juga membantu melembapkan kulit.

Kajian menunjukkan, Vitamin E dalam bentuk kapsul untuk dimakan mempunyai kesan yang lebih baik berbanding krim vitamin E yang di sapu pada kulit.

4) B Complex

B complex dapat memberikan warna tone kulit yang cantik. Kulit akan kelihatan lebih segar dan tak kusam.

Saya nak share dengan anda satu video tentang parut demam campak.

Seriously, saya tak pernah tengok parut demam campak yang teruk macam dalam video ini. Memang rasa tak nak keluar rumah la kalau dapat parut macam ni. Tapi, this lady berjaya mendapatkan kembali kulitnya yang halus mulus seperti asal. Memang awesome sangat.

Kalau parut sebegini teruk boleh hilang, apatah lagi kalau parut jerawat yang sikit-sikit tu kan. Apa sangat la.

Jom tengok apa yang di buat untuk hilangkan parut demam campak tersebut.

Ubat Chicken Pox Dewasa Sampai Dia Jadi Miss Universe Semula from iReach HD on Vimeo.

Sekiranya anda berminat dengan produk untuk menghilangkan parut demam campak ini, hubungi saya sekarang melalui SMS/WhatsApp d nombor ini

SMS/WhatsApp: 019-4548200

Jangan biarkan keyakinan diri untuk berhadapan dengan orang ramai menjadi kurang disebabkan parut demam campak ini. Bagi yang dah berkahwin, takkan nak tunggu suami tegur baru nak tercari-cari produk hilangkan parut. Betul tak?

Bagi yang mempunyai masala parut jerawat, produk-produk ini juga sesuai untuk korang. Boleh baca kat sini tips lain untuk menghilangkan parut jerawat.

Cepat-cepat hubungi saya. ESP tengah ada promosi sekarang ni. Tinggal 10 hari je lagi promosi ESP akan berakhir.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge