Testimonial Set Nutriwhite Shaklee – Produk Penjagaan Kulit Shaklee

Bulan lepas saya mendapat pesanan dari seorang customer yang ingin membeli pencuci muka Nutriwhite Shaklee iaitu Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser. Sejujurnya, saya sendiri belum pernah mencuba produk dari rangkaian Nutriwhite Shaklee. Selepas seminggu, saya mendapatkan maklum balas dari beliau tentang produk tersebut. Ternyata beliau sangat happy dengan hasil penggunaan pencuci muka Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser.

Disebabkan tertarik dengan kata-kata customer tersebut, saya pon terasa ingin mencuba sendiri pencuci muka Nutriwhite Shaklee ini. Untuk pengetahuan semua, saya merupakan pengguna setia pencuci muka Safi yang penutup warna hijau tu. Saya menggunakannya sejak sekolah lagi bermakna sudah hampir 20 tahun!

Saya pernah cuba tukar produk yang lain. Tapi akhirnya berpatah balik kepada Safi. Tapi, bulan lepas, percubaan saya untuk bertukar jenama pencuci muka memang ternyata berbaloi. Sememangnya pencuci muka Nutriwhite Shaklee lebih mahal berbanding pencuci muka Safi. Tapi saya rasa sangat berbaloi bertukar kepada pencuci muka Nutriwhite Shaklee.

Memang best betul pencuci muka ini. Masa tengah gosok di muka terasa kelembutan dier. Bila dah bilas, lagi best je rasa kulit muka. Rasa lembut dan lembap. Apabila menggunakan pencuci ini selama seminggu secara kosisten, memang rasa awesome sangat-sangat. Muka dah kurang berminyak. Liang pori semakin mengecil. Black head semakin berkurangan.

Saya sudah bertemu dengan pencuci muka yang sangat serasi dengan kulit muka saya. Selepas ini nak cuba Nutriwhite Soothing Radiance Whitening Softener dan Nutriwhite Overnight Renewal Whitening Cream pula sebab ramai yang memberikan feedback yang positif untuk kedua-dua produk ini. Malah ada yang cakap Nutriwhite Soothing Radiance Whitening Softener setanding dengan SK** Miracle Water! Bertambah tak sabar nak cuba bila ada orang cakap macam ni kan.

Jom kita tengok pulak apa kata pengguna lain tentang produk Nutriwhite Shaklee

Testimonial Set Nutriwhite Shaklee

Testimonial 1

Testimonial Nutriwhite Shaklee

Sumber: adaa-inspiration.com

Testimonial 2

Testimonial Nutriwhite Shaklee

Testimonial 3

Testimonial Nutriwhite Shaklee

Sumber: www.rahsiavitamin.com

Berminat untuk mengetahui tentang Nutriwhite Shaklee dengan lebih lanjut?

Hubungi saya sekarang.

SMS/Whatsapp: 019-4548200

atau

Email: info.vitamin2u@gmail.com

atau

Isi form di bawah

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge