Kenapa Anda Perlu Daftar Ahli Shaklee Dengan Kumpulan iReach

Sekiranya anda pengguna Shaklee yang tegar, tapi masih belum menjadi ahli Shaklee, saya nasihatkan anda untuk daftar ahli Shaklee. Menjadi ahli Shaklee tidak bermakna anda perlu menjalankan bisnes Shaklee. Sesetengah orang menganggap daftar ahli Shaklee je bermaksud perlu menjual Shaklee. Anggapan ini tidak benar sama sekali. Menjadi ahli Shaklee bermaksud anda mendapat beberapa kelebihan yang ditawarkan oleh pihak Shaklee.

Antara kelebihan daftar ahli Shaklee, anda dapat beli semua produk Shaklee pada harga ahli. Jimat banyak tau kalau jadi ahli. Dan, sekiranya pembelian dalam bulan tersebut melebihi 150 point, Shaklee akan bagi cash rebate kepada anda. Saya pernah bandingkan di dalam artikel ini bagaiamana dengan daftar ahli Shaklee, anda menjadi sangat beruntung kerana cash rebate yang ditawarkan oleh Shaklee adalah sangat tinggi. Best kan. So, jangan risau tau. Bukan nak suruh anda jadi ahli untuk menjual. Tapi saya nak anda dapat penjimatan. Anda juga akan diberikan konsultasi secara berterusan berkaitan produk dan kesihatan. Maksudnya after sales service ini adalah untuk seumur hidup.

Selain itu, bagi mereka yang mendaftar keahlian dengan saya, anda akan berpeluang untuk mengakses iRweb. iRweb adalah portal untuk ahli Shaklee yang mendaftar dengan saya di bawah kelolaan Master Lyna dan Master Zainul. Di dalam portal ini mengandungi pelbagai maklumat tentang produk Shaklee bermula dari cara makan vitamin sehinggalah cara nak buat bisnes Shaklee. iRweb akan dilancarkan secara rasminya pada bulan Jun nanti.

Bagi yang ingin membuat bisnes bagi menambah pendapatan tambahan, anda perlu baca artikel INI kenapa Shaklee adalah pilihan bisnes yang terbaik. Baca artikel tersebut dan anda akan faham kenapa bisnes Shaklee ni best sangat.

Kenapa Anda Perlu Daftar Jadi Ahli Shaklee Dengan Kumpulan iReach

1) Mendapat bimbingan bisnes dari mentor yang sudah menjana 6-7 angka di dalam Shaklee.

Kriteria ini sangat penting. Sangat penting mempunyai mentor di dalam bisnes. Sebab dari mentor itulah kita akan belajar pelbagai ilmu pemasaran dan juga belajar dari pengalaman bisnes mereka.

2) Berpeluang berjumpa dan menyerap aura Amin Idris

Siapa tak kenal Amin Idris kan. Pengacara rancangan Assalamualaikum TV Al Hijrah itu adalah salah seorang motivator muda yang berjaya. Pertama kali saya melihat dan mendengar Amin Idris bercakap dan memberi motivasi di pentas secara ‘live’ adalah ketika program Jom Hebat Mega 2014 yang dianjurkan oleh kumpulan Shaklee iReach. Tonton video di bawah sampai habis untuk melihat sendiri bagaimana Amin Idris bercakap sebagai motivator. Lain betul karekter beliau semasa di pentas berbanding semasa beliau mengacarakan program Assalamualaikum.

3) Layak untuk akses kepasa iRweb.

Apakah iRweb? iRweb adalah portal untuk ahli Shaklee di bawah naungan Master Lyna dan Master Zainul. iRweb adalah lubuk ilmu keusahawanan atau bisnes untuk mereka yang ingin menjana pendapatan dengan Shaklee. Jadi, apakah kandungan iRweb? Antara kandungan iRweb yang mahal (bagi saya) adalah ilmu pemasaran secara online melalui blog dan Facebook. Semua orang boleh mempunyai blog dan menjual produk melalui blog. Namun, bagaimana kita boleh menjadikan blog sebagai alat untuk ianya bekerja mencari pelanggan untuk kita? Segalanya terdapat di dalam iRweb. Kalau nak belajar sendiri melalui kelas-kelas yang dijalankan di luar memang kena bayar la. Bukan murah tau. Tapi dengan daftar jadi ahli Shaklee dengan saya, anda dapat semua ilmu ini secara percuma. Iyerrrr.. FREE tau. Haaa.. Itu baru satu part kandungan iRweb. Banyak lagi tau ilmu di dalam iRweb tu. Sesuai sangat untuk orang yang baru nak buat bisnes secara online. Penting tau benda ni. Supaya kita tak buang banyak masa nak belajar dari kosong.

4) Kumpulan sokongan untuk bisnes anda yang paling eksklusif  

Ini adalah satu lagi kelebihan daftar ahli Shaklee dengan kumpulan iReach yang anda tidak akan dapat jika anda mendaftar dengan orang lain mahupun kawan-kawan ataupun saudara mara anda sendiri. Walaupun anda daftar jadi ahli Shaklee hanya untuk makan sendiri saya tidak akan membiarkan anda terkontang kanting tanpa memberikan konsultasi berkaitan produk. Anda akan mendapat konsultasi ini seumur hidup.

Saya pernah kongsikan di dalam artikel ini kenapa Shaklee adalah pilihan perniagaan terbaik. Bagi yang ingin memulakan bisnes dengan Shaklee, kumpulan iReach merupakan platform terbaik untuk anda memulakan bisnes Shaklee. Apatah lagi sekiranya anda tidak pernah mempunyai pengalaman dalam bisnes online. Di dalam group iReach, anda akan diajar dari A sehingga Z tentang bagaimana menjalankan perniagaan secara online dengan betul. Anda tidak lagi perlu membuang masa dan duit untuk belajar sendiri atau menghadiri mana-mana kelas berbayar yang sudah tentunya bukahlah murah. Di dalam group iReach ini, segalanya diberikan secara percuma.

Jadi, mesti ada yang dah berkobar-kobar untuk menjadi sebahagian dari ahli kumpulan iReach kan? Bagaimana caranya?

Hubungi saya sekarang dengan mana-mana cara di bawah.

SMS/WhatsApp: 019-4548200

atau

Email: info.vitamin2u@gmail.com

Atau nak daftar sendiri secara online? Iyer.. Canggih tau. Nak daftar sendiri jadi ahli Shaklee pon boleh tau. Masuk je website Shaklee Malaysia –> KLIK LINK INI UNTUK KE WEBSITE SHAKLEE MALAYSIA.

Kemudian, klik je JOIN NOW.

Tak pasti nak buat macam mana?
Contact je saya melalui cara di bawah.

SMS/WhatsApp: 019-4548200 (sue)

Nak daftar sendiri keahlian di cawangan Shaklee di Malaysia?

Bagi je ID Shaklee ni semasa nak daftar —>

ID SHAKLEE: 906662 (Suhaida Suaid)

Aah.. Semasa nak daftar kena bagi ID Shaklee seseorang sebagai referer. Bagi je ID Shaklee saya tu.

Di bawah ni senarai cawangan Shaklee di Malaysia.

Senarai Branch Shaklee di Malaysia.

1) Headquarters

Level 9, The Pinnacle, Persiaran Lagoon, Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Tel: 603-5622 3188
Fax: 603-5622 3199

2) Kuala Lumpur

No 32, Jalan Seri Rejang 3, Pusat Industri Seri Rampai,
Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.

Tel: 603-4142 1067
Fax: 603-4142 1027

3) Johor

47, 49 & 51, Jalan Molek 3/20, Taman Molek,
81100 Johor Bahru, Johor.

Tel: 607–350 7245
Fax: 607–350 7804

4) Penang

No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Tel: 604-383 8261
Fax: 604-383 8560

5) Perak

32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.

Tel: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263

6) Kelantan

319, Section 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.

Tel: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711

7) Sabah

Lot 4.1, Neutron Point, Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat, 88300 Kota Kinabalu.

Tel: 6088-393 848
Fax: 6088-393 851

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge