Point Shaklee VS Point IKEA: Rugi Jika Anda Tidak Daftar Jadi Ahli Shaklee

Semasa tengah belek katalog IKEA yang baru sampai saya ternampak sesuatu yang menarik. Menarik sangat tengok point IKEA. Saya suka sangat kalau beli apa-apa barang dapat point macam ni. Walaupun saya jarang shopping di IKEA, tapi sesekali membeli belah di sini, banyak juga la saya berhabisan. DIsebabkan banyak sangat beli barang di IKEA tempoh hari, saya dapat keahlian IKEA secara percuma. Apa kaitan keahlian IKEA dengan jadi ahli Shaklee pulak? Haaa.. baca artikel ini sampai habis, dan anda akan tahu kaitannya.

Hari ni saya nak cerita tentang point Shaklee berbanding point IKEA. Ya.. Shaklee juga ada sistem point seperti ini yang dikenali sebagai UV.

katalog ikea

Sistem point Shaklee adalah unik mengikut produk. Maksudnya, setiap produk mempunyai point atau UV nya tersendiri. Hubungi pengedar Shaklee favourite anda untuk mengetahui point setiap produk Shaklee.

Jom kita tengok apa bezanya point Shaklee dan IKEA. Setiap RM 1 akan dapat 1 point jika anda berbelanja di IKEA. Setiap 500 point akan dapat voucher bernilai RM 5. Ini bermakna 500 point bersamaan dengan RM 500. Kalau beli produk Shaklee contohnya ESP (Energizing Soy Protein) dengan RM 500, boleh beli lebih kurang 4 canister ESP. 4 canister ESP bersamaan 156 point. Dengan 156 point ini anda berpeluang mendapat cash rebate lebih kurang RM 24. Nampak tak kelebihan daftar jadi ahli Shaklee. Anda bukan sahaja dapat membeli Shaklee pada harga ahli, tetapi anda juga berpeluang mendapat cash rebate dari Shaklee. Cash rebate yang diberikan oleh Shaklee agak tinggi juga conversionnya. Jadi berbaloi sangat tau. Jika anda berbelanja di IKEA sebanyak RM500, anda berpeluang untuk dapat voucher RM5 sahaja, tetapi jika anda berbelanja RM500 tu dengan membeli produk Shaklee, anda akan dapat cash rebate RM24. Lagi banyak kan? Itu pun kalau anda daftar jadi ahli Shaklee lah.

point shaklee

Tahukah anda, sepanjang bulan Mac ini anda berpeluang untuk daftar jadi ahli Shaklee secara percuma tau. Haa.. macam mana tu. Anda boleh baca ARTIKEL INI untuk mengetahui bagaimana untuk dapatkan keahlian pecuma Shaklee daripada saya. Untung tau jadi ahli Shaklee dengan cara ni.

Jika anda dan keluarga anda pengguna Shaklee, jangan tanggguh-tangguh daftar jadi ahli Shaklee. Rugi sangat-sangat kalau anda masih tidak menjadi ahli. Keahlian Shaklee tak mahal. Anda hanya perlu membayar RM75 (untuk semenanjung Malaysia) atau RM85 (untuk Sabah dan Sarawak) untuk menjadi ahli Shaklee. Anda hanya perlu bayar sekali je seumur hidup. Iyeer.. tak payah bayar tiap-tiap bulan atau tiap-tiap tahun. Bayar sekali je yuran keahlian ini dan keahliaannya adalah untuk seumur hidup. Untung dan berbaloi kan. Anda boleh baca DI SINI, kelebihan dan manfaat menjadi ahli Shaklee dengan saya.

Berminat untuk menjadi ahli Shaklee yang sentiasa dibantu dari segi konsultasi dan pembelian? Hubungi saya sekarang.

SMS / WhatsApp: 019-454 8200 (SUE)

atau

Email: info.vitamin2u@gmail.com

Atau isi borang di bawah ini sekiranya anda ingin mengetahui dengan lebih lanjut tentang keahlian Shaklee.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge