Jadi Ahli Shaklee Percuma Bersama Kumpulan Jutawan Muslimah Shaklee

Saya percaya ramai yang sudah tahu untuk menjadi ahli Shaklee tidak memerlukan modal yang besar. Tidak perlu membuat loan untuk menjadi ahli Shaklee. Hanya daftar sebagai ahli Shaklee dengan membayar RM75 untuk Semenanjung Malaysia dan RM85 untuk Sabah dan Sarawak, kita sudah boleh menjalankan bisnes Shaklee. Tapi tahukah anda, anda boleh jadi ahli Shaklee percuma?

Bagaimana Jadi Ahli Shaklee Percuma

Mudah saja nak jadi ahli Shaklee percuma. Apa yang perlu korang buat adalah dengan membuat pembelian apa-apa je produk Shaklee bagi cukup 200 point atau dalam Shaklee kita panggil 200 uv. Eh.. mudah je? Memang mudah. Pembelian dengan 200uv ni bernilai tak sampai RM1000 pun. Nilainya antara RM650-RM700. Untuk pengetahuan anda, setiap produk Shaklee mempunyai pointnya sendiri. Beli lebih dari 200 point korang layak untuk jadi ahli secara percuma.

Banyaknya RM700 tu! Jangan risau. Korang boleh kumpul pesanan daripada ahli keluarga, jiran dan kawan-kawan nak bagi cukup 200 point tu. Lagi satu. Korang akan dapat cashback dari Shaklee pada bulan berikutnya sebab telah membeli barangan Shaklee melebihi 150 point pada bulan tersebut. Best kan? Beli barang dapat duit.

Kenapa perlu jadi ahli Shaklee bersama kumpulan Jutawan Muslimah Shaklee

Dengan menjadi ahli Shaklee bersama saya salah seorang ahli kumpulan Jutawan Muslimah Shaklee, korang akan mendapat pelbagai keistimewaan. Antaranya ialah:

  • Korang akan diajar bagaimana membuat bisnes secara online. TENGOK SINI betapa mudahnya buat bisnes Shaklee secara online.
  • Tak pandai buat blog? Tak pandai buat Facebook page? Tak pandai buat Facebook Ads? Jangan risau. Semua ni akan diajar kepada korang.
  • Dalam kumpulan Jutawan Muslimah Shaklee, ada pelbagai individu yang mempunyai kepakaran dalam pelbagai bidang. Ada doktor, ada pharmacist, ada internet marketer, ada sifu yang mahir dengan pemasaran blog dan Facebook. Dengan kombinasi kepakaran ahli kumpulan yang pakar dalam pelbagai bidang masing-masing, perjalanan bisnes anda menjadi lebih mudah.
  • Telah ramai ahli dalam kumpulan Jutawan Muslimah Shaklee berjaya mendapat income 4, 5 dan 6 angka di dalam bisnes Shaklee ini. Bersediakah anda untuk menjadi orang yang seterusnya mendapat income 4, 5 atau 6 angka dengan Shaklee? Bersediakah anda?

Nak jadi ahli saja tapi tak nak bisnes. Boleh tak?

Boleh sangat-sangat. Walaupun anda menjadi ahli Shaklee bagi tujuan untuk makan sendiri saja, tapi anda masih perlu memilih orang dan kumpulan yang betul. Bukannya apa, kita nak elak masalah pada masa akan datang. Dengan menjadi ahli Shaklee dengan saya, anda akan diberi konsultasi secara berterusan seumur hidup. Maksudnya, walaupun anda dah jadi ahli, saya tetap akan guide anda cara makan supplement Shaklee dengan betul untuk seumur hidup. Ye la. Beli vitamin bukan macam beli baju kan. Kita perlu tahu cara pengambilan yang betul, apa yang boleh, apa yang tak boleh semua tu kena tau. Kalau anda memilih pengedar Shaklee atau kumpulan yang salah untuk menjadi ahli Shaklee, maka akan terjadilah situasi seperti di bawah:

  • Saya dah jadi ahli, tapi saya tak tau sapa upline saya. Nak tanya cara makan pun tak tau nak tanya siapa.
  • Saya nak buat bisnes Shaklee. Dah jadi ahli dengan dia. Tapi dia tak guide saya pun.
  • Auntie dah beli banyak barang dengan dia. Lebih dari RM1000. Tapi tak dapat point pon.
  • Saya dah jadi ahli dengan CIk JJ. CIk JJ tak terang pun cara makan vitamin ni
  • Orang yang jual barang tu dah terang cara makan. Tapi saya confuse la. Sebab tu saya tanya awak.

Bagi mengelakkan masalah di atas, korang perlu memilih pengedar Shaklee yang betul. Kalau tak, nanti korang akan terkapai-kapai. Tak de orang nak membantu.

Tak habis-habis dok sebut Kumpulan Jutawan Muslimah Shaklee. Nak tengok tak apa sebenarnya kumpulan ini? Jom tengok vdeo ni.

Berminat nak jadi ahli Shaklee dengan kumpulan paling hot ini? Hubungi saya sekarang.

SMS / WhatsApp: 019-4548200 (SUE)

atau

EMail: info.vitamin2u@gmail.com

kelebihan jadi ahli shaklee secara online

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge