EBOOK EKSKLUSIF: Tips Kurus Dengan Shaklee

Alhamdulillah.. akhirnya Ebook Tips Kurus Dengan Shaklee siap juga. Ebook ini saya sediakan khusus untuk pelanggan dan rakan-rakan yang membeli Set Kurus Shaklee dengan saya melalui vitamin2u.net ataupun Facebook Page Persona Medina.

Ebook ini akan dikemaskini dari semasa ke semasa. Memandangkan banyak sangat ilmu dan tips yang ingin dikongsikan maka setiap kemaskini terbaru untuk ebook ini saya akan berikan kepada semua pelanggan saya secara percuma. Dalam kepala macam-macam nak masukkan dalam ebook ni tapi jari-jemari ini tidak begitu laju untuk manaip semua idea dan ilmu yang nak dikongsikan.

Saya tahu. Ramai di luar sana ingin turunkan berat badan, ingin langsing dan pada masa yang sama ingin kekal cergas, sihat dan cantik. Saya berharap, ebook Tips Kurus Dengan Shaklee ini dapat memberi anda ilmu dan idea untuk mencapai matlamat tersebut.

Kandungan Ebook Tips Kurus Dengan Shaklee

  1. Konsep Kurus Dengan Produk Shaklee.
  2. Cara Makan Set Kurus Shaklee
  3. Jadual Makan Set Kurus Shaklee
  4. 10 Tips Ekstra Untuk Kurus

Terdapat banyak Set Kurus Shaklee yang disesuaikan mengikut keadaan. Saya pernah kongsikan DI SINI Set Kurus yang sesuai untuk diamalkan oleh ibu menyusukan anak. Set Kurus ini bukan sahaja bermanfaat untuk si ibu, tetapi juga amat baik untuk bayi yang disusukan. Set ini tidak menguruskan bayi yang disusukan tau. Tapi membantu perkembangan otak dan mata bayi kerana terdapatnya omega dan lecithin.

Saya juga pernah berkongsi DI SINI tentang individu yang berjaya menurunkan berat badan dengan mengamalkan Set Kurus Bajet Shaklee. Ya.. Set kurus Shaklee boleh disesuaikan dengan bajet anda tau. Jangan risau jika mempunyai bajet yang rendah kerana Set Kurus Bajet ternyata berkesan juga untuk menurunkan berat badan.

Perkara paling penting dan paling utama dalam mencapai apa jua matlamat adalah usaha, doa dan tawakkal. Berikhtiar untuk kurus dengan produk Shaklee adalah salah satu usaha. Diharapkan ebook ini bermanfaat untuk anda. Semoga matlamat anda untuk turunkan berat badan demi untuk kesihatan diri akan menjadi realiti. Percayalah. Tiada yang mustahil

tips kurus dengan shakleeBerminat untuk mencuba Set Kurus Shaklee dan ingin memiliki ebook eksklusif ini? Hubungi saya sekarang!

Suhaida Suaid

Call / SMS / WhatsApp: 019 – 454 8200

Email: info.vitamin2u@gmail.com

PM di Facebook: www.facebook.com/messages/personamedina

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge