Cara Memulakan Perniagaan Shaklee Secara Online Dengan Cepat dan Mudah

Tercari-cari cara memulakan perniagaan Shaklee? Ada orang yang menggemari perniagaan secara online ada juga yang lebih meminati perniagaan secara konvensional atau offline. Perniagaan Shaklee boleh dijalankan dengan kedua-dua cara sama ada secara online ataupun offline.

Shaklee sudah menjadi satu fenomena di Malaysia. Semakin ramai rakyat Malaysia yang semakin menyedari kepentingan supplement dalam kehidupan seharian. Jadi, inilah masa terbaik untuk menjalankan perniagaan Shaklee kerana permintaan terhadap produk Shaklee semakin meningkat. Peluang anda untuk menjana pendapatan sampingan dengan banyak adalah lebih besar sekiranya tempat anda bekerja atau kawasan tempat tinggal anda masih belum ada pengedar Shaklee.

Berapakah modal yang diperlukan untuk memulakan perniagaan Shaklee? Perlukah membuat pinjaman bank untuk memulakan perniagaan Shaklee ini? Jawapannya TIDAK! Modal yang diperlukan untuk memulakan perniagaan Shaklee sangatlah minimum. Hanya dengan RM 75, kita sudah boleh memulakan perniagaan Shaklee tanpa perlu membuat pinjaman dengan pihak bank!

Cara Menjadi Pengedar Shaklee Yang Sah

RM 75 adalah kos yang diperlukan untuk mendaftar sebagai pengedar Shaklee yang sah. Kita tidak perlu ke pejabat Shaklee untuk mendaftar sebagai Pengedar Shaklee yang sah. Pendaftaran sebagai pengedar Shaklee boleh dilakukan secara online. Namun bagaimana caranya?

Mudah sahaja. Anda hanya perlu menghubungi saya untuk mendaftar sebagai Pengedar Shaklee yang sah. Walaupun di mana jua anda berada di Malaysia, ia bukanlah halangan untuk saya mendaftarkan anda sebagai pengedar Shaklee yang sah. Dengan internet di hujung jari, proses pendaftaran sebagai pengedar Shaklee boleh dilakukan pada bila-bila masa sahaja dan di mana jua walaupun di luar waktu pejabat! Mudah kan.

Cara kedua untuk menjadi pengedar Shaklee yang sah adalah dengan membuat pembelian apa jua produk Shaklee dengan jumlah point sebanyak 200 point. Nilai produk yang berjumlah 200 point adalah lebih kurang RM680. Produk-produk yang dibeli ini adalah pada harga harga ahli. Anda boleh menjual produk-produk ini kepada prospek.

Kelebihan Menjadi Pengedar Shaklee Dengan Kumpulan Kami

Mengapa anda perlu mendaftar sebagai pengedar Shaklee dengan kumpulan ini? Anda mesti ingin tahu kelebihan mendaftar sebagai pengedar Shaklee dengan kumpulan ini kan.

  1. Menurut Pakar Motivasi terkenal Dr Azizan Osman, mempunyai mentor salah satu elemen penting untuk berjaya dalam perniagaan. Apabila anda menyertai kumpulan ini, anda akan mendapat tunjuk ajar sepenuhnya tentang bagaimana untuk memulakan perniagaan Shaklee dengan cara yang betul. Kumpulan kami mempunyai mentor yang hebat yang telah menjana pendapatan sehingga 5 angka setiap bulan. Dengan tunjuk ajar dan teknik perniagaan daripada mentor-mentor ini, tidak mustahil untuk anda juga menjana pendapatan 3,4 atau 5 angka sebulan. Penting untuk anda memilih mentor yang boleh membimbing anda untuk berjaya dalam perniagaan Shaklee ini. Saya pernah berkongsi tentang kehebatan kumpulan ini di dalam artikel ini. KLIK SINI untuk baca artikel tersebut.
  2. Apabila anda menyertai kumpulan ini, anda akan dimasukkan di dalam Group FB Rahsia yang hanya boleh diakses oleh ahli yang berdaftar di bawah kumpulan ini. Di dalam Group FB rahsia ini pelabagai tips perniagaan akan dikongsi dan didedahkan.
  3. Bagi yang berminat untuk menjalankan perniagaan Shaklee secara online, anda akan diajar bagaimana untuk melakukan pemasaran secara online dengan betul melalui blog dan Facebook Page. Tak tahu untuk membuat blog dan facebook Page? Jangan risau. Anda akan diberi tunjuk ajar dari A sampai Z cara-cara membangunkan blog dan Facebook Page.

gambar partnership

Jangan tunggu lagi. Jangan bertangguh. FAST ACTION, FAST RESULT. Sekiranya anda lambat bertindak orang lain akan terlebih dahulu mengambil peluang ini untuk menjana pendapatan sampingan dengan perniagaan Shaklee ini.

Sekiranya anda berminat untuk memulakan perniagaan Shaklee dengan kumpulan yang hebat ini? Hubungi saya sekarang dengan mana-mana cara di bawah:

  1. Call / SMS / WhatsApp: 019-454 8200
  2. Email: info.vitamin2u@gmail.com
  3. Facebook Personal: www.facebook.com/messages/suhaida.suaid
  4. Fanpage Page: www.facebook.com/messages/personamedina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge