Faedah dan Kebaikan ESP Shaklee Yang Mempunyai Pelbagai Khasiat dan Kegunaan

Cuba teka. Apa hot Selling produk dalam rangkaian Shaklee?Jeng..jeng..jeng..

Ya.. Produk paling hangat dan paling laris dalam rangkaian Shaklee adalah ESP Shaklee (Energizing Soy Protein)!

best product

ESP Shaklee banyak sangat faedah dan kebaikan. ESP Shaklee sesuai untuk diamalkan dalam banyak situasi dan keadaan.

1) ESP Shaklee untuk ibu mengandung

Cepat letih adalah simptom biasa bagi wanita yang mengandung. Memang biasa kalau orang mengandung selalu mudah letih dan tak bertenaga. Mana taknya. Nak jaga suami, anak-anak dan lagi pulak kalau yang bekerja sepenuh masa, letih tu tak payah cakap la kan. Jadi di samping mengambil vitamin yang mengandungi zat besi, B Complex dan vitamin C, ESP juga sangat bagus diamalkan oleh ibu mengandung. Contohnya macam CIK PUAN NI. Lepas mengamalkan ESP letihnya semakin berkurangan. Alhamdulillah..

2) ESP Shaklee untuk ibu menyusukan anak

Setiap ibu yang menyusukan anak mesti sangat bimbang dengan kualiti dan kuantiti susu yang diberikan untuk anak. Semasa di awal tempoh pantang dan cuti bersalin susu memang meriah sangat. Tapi lama-lama bila dah start kerja, susu pun malu-malu je nak keluar. Biasalah tu. Stress adalah antara faktor yang mengurangkan pengeluaran susu ibu. Jadi soya merupakan antara milk booster yang terbaik. ESP adalah pilihan yang tepat Haaa…walaupun dah mengamalkan milk booster, jangan skip sesi mengepam tau. Sebab mengepam adalah kunci segalanya. Tengok SINI untuk melihat testimonial mereka yang mengamalkan ESP Shaklee semasa tempoh penyusuan anak.

3) ESP Shaklee untuk kulit

Saya pernah berkongsi bagaimana seorang wanita mengandung yang menggunakan ESP untuk mengoptimumkan kesihatan badan dan bayi dalam kandungan. Tetapi di samping itu wanita tersebut mendapati kulit mukanya bertambah bersih selepas mengamalkan ESP Shaklee. Dan yang paling amazing kesannya hanya dalam 5 minggu selepas mengamalkan ESP! Dia happy sangat sebab kawan-kawan dia tegur wajahnya semakin bersih. Saya pun happy je dengar. Korang boleh baca testimonial wanita tu DI SINI. Baca juga artikel ini dan juga artikel ini untuk mengetahui bagaimana ESP Shaklee dapat mencantikkan kulit.

4) ESP Shaklee untuk kurus

ESP Shaklee boleh dijadikan sebagai ‘meal replacement’ untuk mereka yang berhajat untuk kurus. Kandungan protein yang tinggi dalam setiap hidangan menjadikan kita kenyang dengan mengambil ESP Shaklee. Bilak kenyang tak payah makan benda lain dah. Makanya berat badan pun boleh turun. Biasanya ESP diambil ketika makan pagi dan makan malam untuk menggantikan makan pagi dan makan malam. Jadi tiada lagi makanan berat pada waktu makan pagi dan makan malam. Jadi kalau anda berhajat untuk kurus, ESP Shaklee adalah minuman protein dan meal replacement terbaik. Baca artikel ini untuk mengetahui bagaimana ESP Shaklee dapat membantu menurunkan berat badan.

5) ESP Shaklee untuk pesakit kencing manis

ESP Shaklee sangat bagus untuk pesakit kencing manis kerana mempunyai indeks glisemik (GI) yang rendah. Saya pernah berkongsi tentang ESP untuk pesakit kencing manis dalam artikel INI. Selain itu, ESP yang mengandungi kandungan 9 asid amino penting membantu membina sel-sel baru untuk pesakit kencing manis. Perlu diketahui bahawa sel-sel badan dalam pesakit kencing manis banyak yang rosak akibat kandungan gula dalam darah yang tinggi dalam pesakit kencing manis.

esp shaklee

ESP Shaklee (Energizing Soy Protein)

Sekiranya ada yang berminat dengan produk ni, boleh menghubungi saya dengan beberapa cara di bawah. Ada special gift untuk reader blog ni tau yang beli ESP dengan saya.

SMS/WhatsApp: 019-454 8200

Email: info.vitamin2u@gmail.com

Facebook Fanpage: Persona Medina

Facebook profile: Suhaida (boleh chatting online dengan saya. Jadi boleh je tanya apa-apa soalan tentang produk)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge