Testimonial Vivix Shaklee Yang Menakjubkan

Saya pernah bercerita tentang Vivix Shaklee yang bagus untuk diamalkan oleh pesakit kencing manis di dalam ARTIKEL INI. Disebabkan Vivix Shaklee adalah antioksidan yang sangat kuat, maka banyak sangat kegunaannya.

Testimonial VIVIX Shaklee oleh pesakit kencing manis

testimonial vivix shaklee untuk kencing manis

testimonial vivix untuk kencing manis

Testimonial VIVIX Shaklee oleh pesakit stroke

testimonial vivix shaklee

testimonial Vivix Shaklee

Testimonial VIvix Shaklee untuk memperbaiki tahap kesihatan

testimonial Vivix Shaklee

Banyak kan kegunaan Vivix Shaklee. Mungkin ada yang berpendapat bagaimana sebotol supplement boleh mempunyai pelbagai kegunaan. Pertama sekali kita tengok dulu apakah kandungan VIvix Shaklee. Vivix Shaklee adalah resveratrol yang diektrak dari pelbagai jenis tumbuhan seperti Polygonum cuspidatum, european Elderberry, purple carrot (lobak ungu) dan anggur muscadine.

kandungan vivix

Kandungan Vivix Shaklee

Resveratrol merupakan agen antioksidan yang kuat. Sel badan yang bermasalah menimbulkan pelbagai jenis penyakit seperti kencing manis dan darah tinggi. Agen antioksidan dapat memperbaiki sel-sel dalam badan. Kedaaan ini memboleh sel badan kembali normal atau sel yang bermasalah menjadi semakin baik sekaligus dapat memperbaiki tahap kesihatan seseorang.

vivix shaklee

Vivix Shaklee

Cara membeli Vivix Shaklee

Terdapat 2 cara untuk membeli Vivix Shaklee ni.

Cara 1

Klik gambar di bawah ini untuk membeli Vivix secara terus dari website Shaklee. Boleh guna debit card atau credit card untuk membeli di website Shaklee. Memang selamat sangat pembelian secara online di website Shaklee ini.

Cara 2

Anda juga boleh membeli Vivix dari saya kerana saya adalah agen Shaklee yang sah dengan nombor pendaftaran ahli 966502 atas nama Suhaida Su’aid.

Tau tak, anda boleh dapatkan Vivix pada harga 20% lebih jimat. Nak tau macam mana caranya? Hubungi saya.

SMS/WHatsApp: 019-4548200

Email: info.vitamin2u@gmail.com

Facebook Personal: https://www.facebook.com/suhaida.suaid

Facebook Page: https://www.facebook.com/personamedina/

Istimewa untuk pelanggan saya, konsultasi dan follow up secara percuma diberikan untuk anda. Hubungi saya sekarang!

:-)  :-)  :-)

 

DISCLAIMER:

Semua artikel dan testimonial di dalam blog ini tidak boleh digunakan untuk tujuan mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Dapatkan nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu sebelum mengambil apa-apa supplement sekiranya anda mempunyai penyakit kronik.

The products and information found on vitamin2u.net are not intended to replace Medical advice. All Shaklee products are registered with Ministry of Health Malaysia. These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration & Ministry of Health. Individual results may vary.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge