Set Kurus Untuk Ibu Menyusu Menurunkan Berat Badan Dengan Selamat Dan Berkesan

Anda ibu menyusu yang mempunyai masalah berat badan berlebihan? Kebanyakan produk untuk penurunan berat badan yang terdapat di pasaran tidak selamat untuk ibu yang menyusukan anak. Set kurus untuk ibu menyusu dari Shaklee dapat menurunkan berat badan dengan selamat dan berkesan.

Seperti set kurus shaklee, set kurus untuk ibu menyusu terdiri daripada 3 komponen utama iaitu detok, bakar dan bina.

set kurus untuk ibu menyusu

Set Kurus Untuk Ibu Menyusu

Alfalfa bertindak sebagai agen detoks yang membuang toksin yang tidak diperlukan oleh badan. Selain itu, bagi ibu yang menyusu, alfalfa dapat membantu sebagai milk booster untuk ibu menyusu.

Lecithin dan omega bertindak sebagai pemecah dan pembakar lemak. Selain itu, omega juga membekalkan DHA dan EPA untuk perkembangan otak bayi yang disusukan.

ESP pula bertujuan merupakan sumber protein yang sangat baik untuk membekalkan tenaga kepada ibu yang menyusu. Jadi ibu yang menyusu ini tidak mudah letih. Selain itu ESP juga dapat memekatkan susu ibu. ESP juga membantu meningkatkan kualiti dan kuantiti susu ibu. ESP memberikan kesan kenyang dalam jangka masa yang panjang. Keadaan ini menyebabkan si ibu akan dapat mengawal pengambilan makanan.

Jom kita tengok apa kata ibu-ibu yang sudah mengamalkan set kurus untuk ibu menyusu ini.

testimonial set kurus untuk ibu menyusu

TESTIMONIAL 1

testimonial set kurus untuk ibu menyusu

TESTIMONIAL 2

testimonial set kurus untuk ibu menyusu

TESTIMONIAL 3

Ramai ibu yang menyusu sangat sukakan set kurus untuk ibu menyusu ini. Set ini bukan sahaja dapat membantu mereka menguruskan badan, namun set ini juga membantu mereka menjayakan penyusuan susu ibu. Selain itu, set ini juga memberikan kesihatan dan tenaga yang lebih baik kepada ibu yang menyusukan bayi.

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang set ini, anda boleh menghubungi saya dengan beberapa cara di bawah.

SMS/WHatsApp: 019-4548200

Email: info.vitamin2u@gmail.com

PM di Facebook Page: https://www.facebook.com/messages/personamedina

———————————————————————————–

Suhaida Suaid

Founder: http://vitamin2u.net

Founder: www.facebook.com/personamedina

Founder: www.akumama.com

SMS/WhatsApp: 019-4548200

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge