Testimonial Vivix Shaklee Untuk Kencing Manis

Tahukah anda Vivix Shaklee untuk kencing manis adalah sangat berkesan untuk diamalkan. Di dalam Vivix Shaklee terdapat bahan yang dinamakan resveratrol yang diperolehi dari sumber semulajadi seperti Polygonum cuspidatum, Anggur Mudcadine, Purple Carrot dan European Elderberry.

kandungan vivix

Kandungan Vivix Shaklee

Resveratrol ini sangat bermanfaat kepada pesakit kencing manis terutamanya yang mempunyai masalah kandungan gula dalam darah yang tinggi dan sukar dikawal.

Dalam satu kajian yang dijalankan oleh JSS University di India, pesakit kencing manis yang mengamalkan supplement yang mengandungi resveratrol selama 6 bulan didapati terdapat penurunan dalam tekanan darah, kolesterol, trigliserida dan paras protein.

Manakala kajian yang dijalankan di Bushehr University of Medical Sciences, Iran, didapati pengambilan resveratrol dapat menurunkan paras gula dalam darah di dalam pesakit Diabetes Mellitus Type 2 (enyakit Kencing Manis Jenis 2). Selepas 45 hari mengambil supplement resveratrol, didapatitekanan darah, paras gula puasa, HbA1C dan kerintangan terhadap insulin dapat diturunkan. Didapati paras HDL (kolesterol baik) juga meningkat.

Testimonial Vivix Shaklee Untuk Kencing Manis

Ok. Tadi saya berkongsi tentang kajian yang melibatkan resveratrol untuk pesakit kencing manis. Sekarang nak berkongsi testimonial Vivix Shaklee untuk kencing manis.

testimonial vivix untuk kencing manis

testimonial vivix shaklee untuk kencing manis

Kalau dah bagus sangat Vivix ni kenapa tak diberikan saja kepada semua pesakit kencing manis yang ramai yang datang ke hospital?

Perkara penting yang harus kita tahu, Vivix tidak boleh digunakan untuk menggantikan rawatan kencing manis sedia ada. Vivix adalah supplement. Jadi Vivix adalah tambahan kepada rawatan kencing manis sedia ada. Jadi, jangan berhenti rawatan kencing manis sedia ada sewenang-wenangnya. Berbincanglah dengan doktor anda terlebih dahulu.

Vivix Shaklee untuk kencing manis adalah salah satu ikhtiar yang boleh dilakukan oleh pesakit kencing manis yang mempunyai masalah kawalan gula dalam darah.

Cara membeli Vivix Shaklee

Terdapat 2 cara untuk membeli Vivix Shaklee ni.

Cara 1

Klik gambar di bawah ini untuk membeli Vivix secara terus dari website Shaklee. Boleh guna debit card atau credit card untuk membeli di website Shaklee. Memang selamat sangat pembelian secara online di website Shaklee ini.

Cara 2

Anda juga boleh membeli Vivix dari saya kerana saya adalah agen Shaklee yang sah dengan nombor pendaftaran ahli 966502 atas nama Suhaida Su’aid.

Tau tak, anda boleh dapatkan Vivix pada harga 20% lebih jimat. Nak tau macam mana caranya? Hubungi saya.

SMS/WHatsApp: 019-4548200

Email: info.vitamin2u@gmail.com

Facebook Personal: https://www.facebook.com/suhaida.suaid

Facebook Page: https://www.facebook.com/personamedina/

Istimewa untuk pelanggan saya, konsultasi dan follow up secara percuma diberikan untuk anda. Hubungi saya sekarang!

:-)  :-)  :-)

 

DISCLAIMER:

Semua artikel dan testimonial di dalam blog ini tidak boleh digunakan untuk tujuan mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Dapatkan nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu sebelum mengambil apa-apa supplement sekiranya anda mempunyai penyakit kronik.

The products and information found on vitamin2u.net are not intended to replace Medical advice. All Shaklee products are registered with Ministry of Health Malaysia. These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration & Ministry of Health. Individual results may vary.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge