Photographer dan Videographer Perkahwinan Utara – Kedah, Perlis dan Pulau Pinang

Hujung tahun ni mesti ramai yang akan melangsungkan perkahwinan kan. Antara benda yang penting yang tak boleh tinggal dalam majlis perkahwinan zaman sekarang ni adalah photographer dan videographer. 

Kalau anda adalah bakal pengantin yang tinggal di kawasan utara, saya sarankan anda untuk mendapatkan pakej photographer dan videographer perkahwinan utara merangkumi Kedah, Perlis dan Pulau Pinang dari Frenskedah Photography

Pasal harga jangan risau. Harganya InsyaAllah sangat kompetitif dan berpatutan. Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan khidmat photographer dan videographer perkahwinan area utara dari Frenskedah Photography, anda boleh menghubungi team ini di talian 019-4004263 yang diterajui oleh Encik Mohd Fhaizal Bin Radzi.

Anda boleh melihat hasil air tangan team Frenskedah Photography di laman web INI. (KLIK SINI). Anda juga boleh menghubungi beliau melalui Facebook DI LINK INI (KLIK SINI).

Tempahan untuk majlis perkahwinan 2014 juga telah dibuka. So, apa lagi. Buat tempahan dengan photographer dan videographer perkahwinan ini sekarang sebelum terlambat.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge