Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Secara Online

Shaklee sekarang sudah menjadi fenomena di Malaysia. Ya.. Semakin ramai rakyat Malaysia yang menyedari tentang kepentingan mengamalkan supplement. Bila dah jatuh cinta dengan Shaklee maka ramailah yang ingin mendaftar jadi ahli Shaklee. Kenapa ramai yang berminat sangat nak jadi ahli Shaklee? Dan kenapa banyak sangat kelebihan jadi ahli Shaklee secara online?

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Secara Online

  1. Kelebihan jadi ahli Shaklee secara online yang paling best adalah anda tidak perlu untuk pergi ke pejabat atau cawangan Shaklee. Jadi, jimat masa, jimat tol dan jimat minyak serta jimat duit parking!
  2. Pendaftaran jadi ahli secara online membolehkan pendaftaran keahlian anda dilakukan pada bila-bila masa sahaja. Tidak perlu berurusan pada waktu pejabat. Nak daftar keahlian pada hujung minggu atau public holiday pun boleh. Nak datar tengah malam pun boleh. hal ini disebabkan Sistem Online Shaklee beroperasi 24 jam! Mudah kan.

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Yang Lain Yang Anda Patut Tahu

  1. Bila dah jadi ahli Shaklee kita layak untuk membeli semua produk Shaklee pada harga ahli. Murah banyak tau. Hampir 25% murah berbanding retail price.
  2. Bayaran untuk jadi ahli shaklee murah je. RM 75 untuk semenanjung dan RM 85 untuk Sabah dan Sarawak. Dah la bayar murah. Keahlian untuk seumur hidup plak tu. Tak de minimun purchase setiap tahun untuk mengekalkan keahlian. Best beto ciri ni.
  3. Bila dah jadi ahli Shaklee, setiap kali beli barang akan dapat point. Point yang melebihi 150 UV sebulan akan layak dapat cash back dari Shaklee tau. Cash back ni boleh dapat sehingga 5%-21%. Bergantung kepada berapa banyak point yang kita kumpul. Best gitu. Tak nak berbisnes tapi nak makan saja pon tetap dapat point tu. Tetap berpeluang untukdapat cash walaupun makan saja.
  4. Boleh dijadikan sebagai pendapatan sampingan. Dengan Shaklee kita boleh buat bisnes secara online mahupun offline. Kalau tak pernah berbisnes, jangan risau. Ada mentor yang akan ajar macam mana. Ada secret group yang akan bantu kita dan guide kita. Penting untuk pilih mentor dan support group yang betul untuk memulakan bisnes Shaklee. Alhamdulillah. Saya dipertemukan dengan mentor dan group yang betul. Tak de la teraba-raba sorang-sorang! 🙂

Bercerita tentang support group, ia adalah tulang belakang kekuatan saya memulakan dan meneruskan bisnes Shaklee dengan jayanya. Ramai sangat orang hebat di situ. Ada yang surirumah sepenuh masa, ada engineers, ada lawyers, ada cikgu, ada doktor, ada pharmacist dan pelbagai latar belakang lagi. Mereka orang yang hebat. Kalau nak jadi orang yang hebat kita kena berkawan dan berada dalam circle orang yang hebat. Saya bersyukur sangat-sangat.

Sekiranya ingin memulakan perniagaan tapi tak tau nak mulakan bagaimana dan tak tau nak buat bisnes apa, inilah bisnes yang terbaik setakat ini. Saya pernah melakukan bisnes fotografi dan bisnes barang baby. Ternyata saya sangat happy dan berpuas hati dengan bisnes Shaklee bisnes-bisnes lain yang saya pernah buat sebelum ni. Salah satu sebabnya adalah kerana wujudnya mentor dan support group yang bagus seperti ini. Again and again. Jangan tersalah pilih mentor dan support group. Kalau tersalah pilih, Shaklee akan menjadi salah satu bisnes yang tak best seperti bisnes-bisnes lain yang korang pernah buat. Again.. Alhamdulillah. Allah membuka hati saya untuk bisnes ini, untuk mentor ini dan untuk secret group ini.

kelebihan jadi ahli shaklee secara online

——————————————–

Suhaida Su’aid

Founder http://vitamin2u.net

Founder THE FABULOUS secret group

Founder Persona Medina

Call/SMS/WhatsApp: 019-4548200

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge