Omega Guard Shaklee

Omegaguard Shaklee adalah supplement Omega 3 keluaran Shaklee. Sebotol Omegaguard mempunyai 90 biji kapsul. Setiap kapsul Omegaguard mengandungi 333mg asid lemak omega 3, 180mg EPA dan 120mg DHA.

omegaguard shaklee minyak ikan terbaik

Oh yaa.. Jangan risau tau. Kapsul yang digunakan untuk Omegaguard adalah dari sumber yang halal. Status halal ini telah saya kongsikan dengan lebih mendalam DI SINI.

Kepentingan Omega 3

  1. Omega 3 penting untuk perlindungan jantung. Pengambilan asid lemak omega 3 dapat mengurangkan risiko penyakit jantung.
  2. Kajian menunjukkan asid lemak omega 3 dapat memelihara kesihatan kardiovaskular dan membantu memelihara paras tekanan darah dan paras trigliserida yang normal.
  3. Omega 3 juga menyokong kesihatan otak, penglihatan dn fungsi-fungsi sendi.
  4. Omega 3 dapat meingkatkan sistem pertahanan badan.
  5. Membantu tumbesaran dan perkembangan otak bayi dalam kandungan. DHA adalah nutrien utama untuk otak, sistem sarah, otak dan retina. Ianya sangat penting terutamanya ketika trimester ketiga kehamilan.
  6. DHA juga dapat meningkatkan keupayaan ingatan dan mencegah penyakit Alzheimer.

omegaguard shaklee

Kelebihan Omegaguard Shaklee

  • Omegaguard merupakan minyak ikan berkepekatan tinggi.
  • Omegaguard mengandungi spektrum lengkap 7 jenis asid lemak omega 3 yang tulen. Biasanya benda ni cuma dijumpai di dalam ikan kecil yang tinggal di laut dalam sejuk.
  • Omegaguard Shaklee melalui penyulingan berganda bagi memastikan ketulenan minyak ikan di dalamnya.
  • Penghasilan minyak ikan ini melalui proses moden Penyulingan Molekul Tiga Peringkat yang memekatkan asid lemak omega 3 di dalam Omegaguard. Proses ini sangat penting untuk menyingkirkan logam merbahaya seperti merkuri, plumbum, kadmium, arsenik dan bahan cemar yang lain.
  • Proses ini juga bagi mengurangkan bau dan rasa hanyir.

Tahukah Anda?                                                                                Shaklee telah diiktiraf Friends of The Sea untuk membantu memastikan bekalan berterusan minyak ikan berkualiti tinggi yang stabil untuk produk Shaklee tanpa menjejaskan alam sekitar.

Berminat nak beli Omegaguard Shaklee?

Klik gambar BUY NOW ni untuk beli direct dari website Shaklee Malaysia.

Atau, korang boleh contact Sue menggunakan mana-mana cara di bawah untuk tanya tentang Omegaguard Shaklee atau pun untuk membuat pembelian.

Tau tak korang boleh jimat 20% dari harga di website Shaklee Malaysia. Nak tau macam mana nak dapat diskaun ni? Contact Sue sekarang.

SMS/WHatsApp: 019-4548200

Email: info.vitamin2u@gmail.com

Facebook Personal: https://www.facebook.com/suhaida.suaid

Facebook Page: https://www.facebook.com/personamedina/

Istimewa untuk pelanggan saya, konsultasi dan follow up secara percuma diberikan untuk anda. Hubungi saya sekarang!

:-)  :-)  :-)

 

DISCLAIMER:

Semua artikel dan testimonial di dalam blog ini tidak boleh digunakan untuk tujuan mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Dapatkan nasihat dari pakar kesihatan terlebih dahulu sebelum mengambil apa-apa supplement sekiranya anda mempunyai penyakit kronik.

The products and information found on vitamin2u.net are not intended to replace Medical advice. All Shaklee products are registered with Ministry of Health Malaysia. These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration & Ministry of Health. Individual results may vary.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge