Shaklee Collagen Powder: Penyerapannya Sangat Menakjubkan

Shaklee Collagen Powder adalah produk kecantikan berasaskan kolagen yang sagat awesome. Yup.. sangat awesome. Apa yang awesome sangat tu ye.

Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen. Kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen ini diekstrak daripada sisik ikan merah. Ikan merah ini adalah ikan merah laut dalam sejauh 5000 meter dari aras laut. Pada kedalaman ini tekanan adalah sangat kuat namun begitu sisik ikan yang kuat ini membolehkan ikan merah ini hidup pada kedalaman tersebut. Pada kedalaman itu ikanmerah ini dapat makan plankton yang kaya dengan pelbagai nutrient. Pada kedalaman tersebut juga persekitaran untuk ikan merah ini hidup adalah bebas dari pencemaran laut seperti minyak dan merkuri. Awesome kan..

sumber shaklee collagen powder

Shaklee Collagen Powder mempunyai berat molekul yang sangat ringan iaitu kira-kira 1,000 Dalton. Keadaan ini memudahkan kolagen dapat diserap dengan mudah oleh badan. Selain itu kolagen yang mudah diserap ini dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan. Saya juga pernah menyentuh DI SINI tentang betapa pentingnya untuk kita mengetahui saiz kolagen dalam sesuatu produk berasaskan kolagen kerana saiz ini akan mempegaruhi penyerapan kolagen dalam sel.

saiz shaklee collagen powder

Saya juga pernah berkongsi tentang kajian makmal yang telah dijalankan untuk membuktikan keberkesanan Shaklee Collagen Powder DI SINI. So, Shaklee Collagen powder ni bukan bersandarkan testimonial pengguna sahaja ye. Tetapi dah ada kajian klinikal yang di buat ke atas Shaklee Collagen Powder ni. Jadi, kita tak perlu rasa was-was selamat ke produk ni, berkesan ke produk ni. Kajian klinikal dijalankan untuk sesuatu produk bagi mengesahkan keselamatan dan keberkesaan produk.

Kajian klinikal yang membuktikan keberkesanan kolagen Shaklee dalam membantu memulihkan keanjalan kulit

Kajian klinikal yang membuktikan keberkesanan kolagen Shaklee dalam membantu memulihkan keanjalan kulit

Shaklee Collagen Powder sangat mudah larut dengan minuman dan makanan. Setiap hidangan dipek di dalam satu paket untuk memudahkan kita menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

Ramai yang bertanya. Kuat tak bau Shaklee Collagen Powder ni. Ada bau hanyir ikan tak. Bagi saya, saya masih boleh tolerate dengan bau kolagen Shaklee ni. Cuma disebabkan saya suka manis so saya akan campur oren sunquick sikit bila bancuh kolagen ni. Ya.. rasa kolagen ni sangat tawar.

promosi shaklee collagen powder sempena syawal

Berminat untuk tahu dengan lebih lanjut tentang Shaklee Collagen Powder? Hubungi saya sekarang!

SMS/WhatsApp: 019-454 8200

Email: personaglitters@gmail.com

Facebook Fanpage: Persona Medina

Facebook saya: Suhaida (boleh chatting untuk tanya apa-apa soalan tentang supplement)

*Pengedar Shaklee kawasan Perlis dan Kedah terutamanya Changlun. Juga menerima COD di UNIMAP Pauh Perlis, Simpang Empat Perlis dan Arau Perlis. Juga menerima pesanan dari seluruh Malaysia-penghantaran melalui Poslaju.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge