CoQ Health Plus: Produk Terbaru dari Shaklee

Pada 8 Jun 2013 minggu depan, Shaklee Malaysia akan melancarkan produk terbarunya iaiatu CoQ Health Plus sempena National Conference Shaklee. So, apa kebendanya CoQ Health Plus ni. CoQ Health Plus adalah supplement yang mengandungi coenzyme Q10. Sape kat sini pernah dengar coenzyme Q10? Sape-sape yang ahli keluarganya mempunyai masalah jantung mesti ada di antara mereka yang mengamalkan supplement Coenzyme Q10.

coqhealth plus shaklee

CoQ Health Plus Shaklee

Kandungan 1 kaspul CoQ Health Plus Shaklee mengandungi:

1) Coenzyme Q10 (CoQ10) 28mg

2) Vitamin E

3) Ektrak Teh Hijau

Semuanya adalah dari sumber semulajadi!

Satu botol mempunyai 30 kapsul. Dan dos yang disarankan adalah 1 biji 1 kali sehari.

Mengapa perlu memilih CoQ Health Shaklee tetapi bukan jenama lain?

1) Untuk mendapatkan 28mg Coenzyme Q10 (CoQ10) seperti yang terdapat di dalam CoQ Health Plus, kita perlu makan hampir 1.7kg ayam atau pun 28 cawan brokoli! Banyak kan.

2) Kombinasi CoQ10 dan Vitamin E di dalam formulasi CoQ Health Plus Shaklee dipercayai dapat memperkukuhkan keupayaan antioksidan yang terdapat di dalam Vitamin E. Hal ini disebabkan CoQ10 dapat membantu mengitar dan menjana semula Vitamin E untuk memberi perlindungan antioksidan berterusan terhadap sel-sel tubuh.

3) Ekstrak teh hijau di dalam formulasi CoQ Health Plus Shaklee mengandungi procyanidins yang dapat membantu menyokong kesihatan tisu endothelium (lapisan tisu yang terdapat di antara kapilari darah dan jantung).

4) CoQ10 di dalam CoQ Health Plus Shaklee adalah daripada sumber semulajadi melalui kaedah penapaian yis. Bahan mentahnya merupakan satu-satunya CoQ10 semulajadi daripada yis di mana sumber yis tersebut telah diuji.

5) Tanpa gluten.

Siapa yang perlu mengambil CoQ Health Plus Shaklee ni? CoQ Health Plus Shaklee sangat sesuai diamalkan oleh:

1) Individu yang mempunyai masalah jantung – CoQ10 menyokong penghasilan tenaga oleh jantung

2) Individu yang mempunyai masalah kekurangan coenzyme Q10. Masalah ini sangat jarang berlaku. Individu yang mempunyai masalah ini mempunyai tanda-tanda seperti lemah, cepat letih dan seizure (sawan).

3) Individu yang mempunyai masalah tekanan darah tinggi (hypertension) – membantu menurunkan tekanan darah

4) Individu yang mempunyai penyakit Parkinson.

5) Individu yang mempunyai masalah migrain – Kajian menunjukkan CoQ10 dapat menurunkan kekerapan migrain sebanyak 30%

6) Lelaki yang mempunyai masalah kesuburan –  terdapat kajian yang menunjukkan CoQ10 dapat memperbaiki pergerakan sperma

Sempena pelancaran produk terbaru Shaklee ini, Shaklee telah melakukan promosi pengenalan. Promosi pengenalan ini hanya berlangsung SEHARI sahaja iaitu pada 8 Jun 2013 sahaja. Bagi yang berminat, anda boleh order bermula hari ni 1 Jun 2013 sehingga 7 Jun 2013 (12 tengah malam). Penghantaran akan dibuat pada 10 Jun 2013.

Promosi CoQ Health Plus Shaklee

Promosi CoQ Health Plus Shaklee

Sekiranya anda mempunyai apa-apa pertanyaan berkaitan produk ini atau promosi yang berlangsung dan nak tahu harga, boleh hubungi saya melalui beberapa cara di bawah:

SMS/WhatsApp: 019-454 8200

Email: personaglitters@gmail.com

Facebook Fanpage: Persona Medina

Facebook profile: Suhaida (boleh chatting online dengan saya. Jadi boleh je tanya apa-apa soalan tentang produk Shaklee)

Sumber:

1) http://www.nlm.nih.gov/medlineplus/druginfo/natural/938.html

2) CoQ Health Plus Booklet

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge