Kulit bersih dalam masa 5 minggu!

Pada penghujung bulan Mac yang lepas, sesorang wanita mengandung telah memesan 1 container ESP (Energizing Soy Protein) dari saya. Wanita tersebut sangat berminat dengan ESP. Katanya dia ingin mengambil ESP untuk menjaga kesihatan badannya dan bayi dalam kandungan. Nak maintain kesihatan gitu.

Dah banyak review yang bagus daripada pengamal ESP. Sebab tu lah dia berminat sangat nak cuba. Selepas 5 minggu, saya menghubungi beliau untuk bertanya khabar. Alhamdulillah. Beliau dan kandungannya sihat. Dan ternyata wanita tersebut happy sangat. So, lets picture tells everything :)

kulit cantik dengan esp shaklee

Kulit cantik dengan ESP Shaklee

This lady minum ESP untuk kesihatan badan dan baby dalam kandungannya. Tapi bukan sahaja kesihatan yang dia dapat. ESP juga telah memberi kesan yang positif kepada kulit dia. Sihat dapat, cantik pun dapat. Dan yang paling menakjubkan, hasil tersebut dapat dilihat dalam masa 5 minggu sahaja. Saya sendiri kagum dengan hasil positif dan kebaikan yang diperoleh oleh wanita ni hasil daripada mengamalkan minum ESP setiap hari.

Jadi, jangan tunggu lagi. Kalau korang ada masalah kulit berjerawat, berjeragat, berparut dan tekstur kulit yang kasar, korang boleh cuba ESP ni. ESP adalah minuman yang selamat dan berkesan sebab telah diuji di makmal yang moden yang berteknologi tinggi. Kebereksanan dan keselamatannya memang telah terbukti. Selain itu, ESP adalah halal.

Untuk mengetahui tentang produk ini dengan lebih lanjut korang boleh contact saya dengan beberapa cara di bawah:

Berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut tentang ESP (Energizing Soy Protein)?

Anda boleh hubungi saya melalui beberapa cara di bawah:

SMS/WhatsApp: 019-454 8200

Email: personaglitters@gmail.com

Facebook Fanpage: Persona Medina

Facebook saya: Suhaida (boleh chatting untuk tanya apa-apa soalan tentang supplement)

Konsultasi percuma untuk pelanggan saya sahaja ye :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge