Nak kurus tanpa senaman?

Saya percaya semua orang dalam alam semesta ni termasuk saya nak sangat kurus tanpa perlu senaman. Tiada masa untuk melakukan senama adalah alasan yang paling popular yang menjadi tembok penghalang untuk seseorang menjadi kurus. Korang setuju? Ya, itu adalah antara persepsi saya tentang hal ini. Tapi setelah menemui blog Kevin Zahri, persepsi saya telah berubah. Ya.. kita sememangnya boleh kurus tanpa senaman! Ianya tidak mustahil.

Kerana terlalu excited membaca blog Kevin Zahri saya terus membeli ebooknya. Tak mahal. Hanya RM60 untuk All IN One Lifetime Package. Untung ambil package ni sebab kita boleh akses kesemua ebook yang Kevin Zahri dah keluarkan. Ebook paling murah yang saya pernah beli setakat ini. Dalam pakej ni ada 6 ebook Bahasa malaysia dan 11 ebook dalam Bahasa Inggeris.

Ebook Kevin Zahri Dalam Bahasa Malaysia

Ebook Kevin Zahri Dalam Bahasa Malaysia

Ebook Kevin Zahri Dalam Bahasa Inggeris

Ebook Kevin Zahri Dalam Bahasa Inggeris

Ye ke boleh dapat semua ebook. Iyaa.. betul. Jom tengok soalan yang selalu di tanya.

Frequently Asked Questions

1) Is this a lifetime membership?
Yes. Once you purchase the all-in-one eBook Package, you will have a lifetime memberships to all eBooks.
2)Does that include future eBooks?
Absolutely, you will get free access to any upcoming eBooks in any language.
3) What languages are included?
All languages. The all-in-one package gives you access to all languages at once.
4) Is it iPhone, Android compatible?
Yes. You can easily add these eBook to your favorite mobile PDF reader for iphone, ipad, android and others. If you are an iPhone user, you can add them to your iBook application.
5)Is there a refund policy?
Due to the nature of the files, there is no refund policy.
6)Upon payment, how long do I have to wait before I can access the ebook?
Depending on your method of payment, you should receive the download links within 2-3 hours.
 

Saya dah beli ebook ni. Kandungan dan info di dalamnya memang berkualiti dan sangat bermanfaat. Memang tak rugi beli. Memang puas hatilah. Sekarang ilmu dah ada, yang tinggal cuma pelaksanaan sahaja. Itulah part paling sukar kan. Kalau ada yang berminat nak beli, anda boleh klik link ni–> KLIK SINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge