Masalah Keputihan Wanita

Dibelenggu masalah keputihan di kalangan wanita adalah antara masalah yang kerap didengar. Pengeluaran lendiran atau lelehan pada Miss V adalah salah satu cara Miss V kita  melakukan pembersihan di mana sel-sel mati dan bakteria dibuang. Proses pembersihan  ini penting bagi memastikan Miss V bersih dan untuk mengelakkan jangkitan bakteria. Ha.. bukankah itu sesuatu yang positif dan bagus.

masalah keputihan wanita

Selain itu, kebiasaanya lendiran dan lelehan dari Miss V juga adalah adalah sesuatu yang normal kerana ia membantu melindungi sel-sel dan dinding Miss V. Kalau miss V terlalu kering, Miss V akan mudah berdarah dan nak bersama suami pun sakit. Keadaan Miss V yang terlalu kering biasanya dialami oleh wanita menopause. Jadi tak perlu risau sangat kalau tengok Miss V ada lendiran dan lelehan kerana ianya bukanlah tanda ada penyakit atau jangkitan. Lega kan? Ha… sebelum menarik nafas dengan lega, korang kena tahu juga lendiran dan lelehan yang macam mana yang menunjukkan tanda-tanda Miss V dijangkiti bakteria.

Korang perlu risau kalau Miss V korang mempunyai tanda-tanda seperti di bawah,

1) Lendiran dan lelehan berbau sangat tak best

2) Warna lendiran sangat pelik dari biasa

3) Kuantiti lendiran dan lelehan yang keluar lebih banyak dari biasa

4) Miss V gatal-gatal

5) Miss V terasa macam panas atau burning. Sakit dan pedih.

Kalau ada tanda-tanda macam ni jangan risau je tau. Take action. Jangan malu-malu nak jumpa doktor tau. Jangan biar lama-lama. K

Kalau lendiran dan lelehan itu sangat menggangu aktiviti seharian, menunrunkan keyakinan korang dan menganggu hubungan suami isteri, korang boleh mencuba untuk ambil supplement. Korang pernah dengar tentang Alfalfa Shaklee tak? Ramai dah cuba alfalfa Shaklee untuk mengatasi masalah keputihan. Ada juga yang asalnya mengambil alfalfa sebai milk booster tapi tengok-tengok pada masa yang sama alfalfa ni bantu mengatasi keputihan juga. Korang boleh google. Banyak sangat testimonial tentang alfalfa untuk keputihan.

Alfalfa COmplec Shaklee

Alfalfa Complec Shaklee

Kalau korang berminat untuk mengetahu lebih lanjut tentang Alfalfa Shaklee, korang boleh menghubungi saya melalui beberapa cara:

SMS/ WhatsApp: 019-454 8200 

Email: personaglitters@gmail.com

Fanpage: Persona Medina

Facebook saya: SUE (boleh chatting secara langsung)

Oh ya.. Konsultasi percuma untuk customer saya saja tau 🙂

p/s: Alfalfa tidak boleh diambil oleh pesakit SLE ye.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge